Im_Kyura14

Kumpulan cerpen karangan "Im_Kyura14" , Total diketemukan sebanyak 2 cerita pendek

Untuk mencari cerita pendek (Cerpen) berdasarkan kata kunci tertentu, Kamu bisa gunakan Kotak pencarian di bawah ini!

Pungkasan Enteni (Part 2)

Cerpen Kiriman: | Lolos Moderasi Pada: 5 September 2021
Ing dina sabanjure Fany mulai akrab karo kanca-kancane Mika, kayata Prima, Adelia, Adena, lan Fitri uga kanca liyane. Dheweke seneng karo tekane Fany sing apikan. Dheweke mulai akur lan mikir yen Fany kalebu keluargane. Mangkono uga Mika. Miturut dheweke, » Baca lanjutan ceritanya...

Pungkasan Enteni (Part 1)

Cerpen Kiriman: | Lolos Moderasi Pada: 5 September 2021
Ing sawijining esuk, ing omah kulawargane Fany. Fany lan bapake lagi sarapan. Nalika mangan, Fany njaluk ijin marang bapake supaya bisa nemoni kancane sing mbiyen. “Pa, kula tedha ijin sami papa katur menemui sahabat danguku. Napa angsal?” “Hmmmm… sapa » Baca lanjutan ceritanya...