Sirodin Ali

Kumpulan cerpen karangan "Sirodin Ali" , Total diketemukan sebanyak 1 cerita pendek

Untuk mencari cerita pendek (Cerpen) berdasarkan kata kunci tertentu, Kamu bisa gunakan Kotak pencarian di bawah ini!

Meuni Tega

Cerpen Kiriman: | Lolos Moderasi Pada: 24 March 2019
Dina korsi taman, abi diuk sorangan. Kusabab baratur mah geus baralik da ieu teh geus hampir tengah peuting. Diuk culang-cileung bari jeung ngarasa sieun jeung gelisah. Geus 2 jam abi didieu, nungguan maneh anu ceunah rek manggihan abi di » Baca lanjutan ceritanya...